tisdag, november 12, 2013

Emmys Fantastiska Fest


Så har jag fyllt 40 år och firat detta i goda vänners sällskap. Det blev väldigt stressigt och arbetsamt innan själva festen, helt makalöst utmattande efter festen, men väldigt trivsamt på själva festdagen. Jag skapade en god meny till min festdag: Varmrökt ren och rostbiff av älg från Lulles fågel och vilt, Hjortronsås, Emmys potatissallad, Västerbottenspaj, Glödkakor, Tunnbröd, Flädersaft, Kaffe och Te, Elisabets goda kakor samt tårtbuffé.
Det jag gillade bäst med min fest var att det blev en lyckad fest för alla åldrar och att alla som ville fick komma! Det blev en dag med bordsgemenskap, samtal, relationsbyggande, kreativitet, lovsång, andakt, presenter, tipspromenad, godispåsar och filmvisning. Allt jag önskade för min dag! (Förutom att jag aldrig hann spela Sagan om ringen spelet som jag hade velat, men det drar inte ner helhetsintrycket av dagen). Dessutom fick jag fantastiska presenter (utan inbördes rangordning): Täljhäst med tillhörande städning av ateljén, Hobbithåla, Bandgrind, Tovat sittunderlag, Handsydd väska, Hemstickad katt, Pengar till Barnhjälpen och till tältinköp, Bandsåg (Presentkort på Hornbarch), Biokort, Lyckisar, Pärlplattehjärta, Te servis från Gotland, Orkidér, Rosévin, Två böcker, En låda med: (Skrattfötter, Ljus, Skrivböcker, Penna, Doftande tvål), Handkräm och Tvål, Vackra blommor, Bibelord, Lovsång, Slöjdade saker: (uggla, ljus, dödskalle och ett hittills okänt djur). 
Jag är så tacksam för alla mina vänner som gjorde den här festen möjlig, ni är hjältarna i mitt liv. Jag njöt verkligen av att få fira livet och av att bli firad, omgärdad av de finaste vännerna man kan ha. Tack för att ni kom och gjorde min dag minnesvärd.