tisdag, september 27, 2016

Min Dream Board!

Det är flera år sedan jag bestämde mig för att göra en Dream Board för att visualisera mina drömmar och mål. Under september har Monthly Makers tema varit: Bokstäver! Så nu hade jag inga anledningar att skjuta upp projektet längre. Min Dream Board blev inte så snygg som jag hade förställt mig, men mina mål och drömmar blev tydliga för mig. Själva alstret är inget skrytbygge, men tankeverksamheten bakom är det. På min Dream Board står det FLYTTA ganska högt upp.

Det var i somras under min semester jag kom till insikt att Stockholm inte längre är bra för mig. Alltså missförstå mig inte Stockholm är fantastiskt och mitt jobb passar mig perfekt. Jag utvecklas hela tiden. Men fram till i somras trodde jag att samhällsstressen i Stockholm inte hade nått fram till mig, men det har den. Det var i London jag insåg detta, när jag köpte min fina engelska finklänning och kassörskan var tokigt långsam och trevlig. Jag höll på att bli galen och det var då jag insåg hur stressad jag hela tiden i grunden är. Och för att vara schysst mot mig själv behöver jag arbeta mot att flytta bort från Stockholm. Jag vet att jag kan få ett rikare liv om jag klarar av att förändra mitt livspussel. Om jag vågar gå all in! Om jag vågar att släppa kontrollen!

September månad har varit helt galet omvälvande för mig och jag går i väntans tider nu i skrivandets stund. Jag har jobb och bostad på gång i en ny tätort på lagom avstånd till mitt sociala nätverk i Stockholm, knutpunkt till en stad och närhet till viktiga människor. Det är bara sååååååååå nervöst att vänta på att allt skall klaffa samtidigt. Det känns ju lugnare om jobb och bostad liksom kommer samtidigt. Nu har bostaden kommit först av en slump och det rör till allt lite känslomässigt. Men jag har ju klarat av värre prövningar i livet. Jag har många andra drömmar på min Dream Board, men det får bli en annan historia på ett annat bloginlägg.